Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тоците на 156!Не иска да запали!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с тоците на 156!Не иска да запали!

Здравейте колеги!Вчера ми се получи следния проблем:
    Качвам се в колата и установявам че някои от уредите не работят, а именно фарове - къси и дълги,парно,чистачки,ел.стъкла,огледала,мигачи,кли матик.До последно всичко работеше и изведнъж тези неща отказаха!В същото време работеха габаритите,халогените,радиото,клаксон и др.Почнах да ръчкам по бушоните но всичко беше ОК!Колата си палеше и работеше нормално!Видях че има и главни бушони отпред под капака но и те бяха ОК!После почнах да проверявам червените релета пред акомулатора,там където е и релето за перката на радиатора,но ефект нямаше защото не разбрах дали са ОК,след което реших да запаля колата,но уви тя не запали.Понеже бензина беше на минимума реших че няма,сипах и 5л. но пак не искаше и реших че нещо е изгоряло,вероятно е от червените релета незнам.Ако някой има идея да казва че ще се побъркам така.Утре ще я карам във Ванто Трейд понеже ми е близко и се надявам там да разберат какво е!Ще се радвам ако някой от вас ми помогне преди това!!!
    Last edited by DEGWEED; d.m.y г., 17:24.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
    164, 156, GTV V6 turbo 🏎, 147 - ex 🚘

а колата прочита ли ти ключа-код
    луд алфист

Comment

Първоначално публикувано от Bonco Покажи съобщение
      а колата прочита ли ти ключа-код
      Ми мисля че да.изгасва ми лампата ако по това се разбира че го разпознава!

Comment

Акумулатор, може би.
        2014: Deutschland über alles

Comment

какво стана във Ванто колега??от къде беше проблема?
          sigpic
          156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
            какво стана във Ванто колега??от къде беше проблема?
            Ами оказа се че една клема е нагоряла,само не разбрах от лостчето на чистачките или на мигачите е!Но както и да е!Та от тая клема са се били бъгнали всичките неща!За 2 часа я оставих на Данчо ако го знаете и беше готова!мога да снимам целия куплунг понеже ми го върна за да видите какво точно е!Аз от радост забравих да го питам от къде е точно!!!

Comment

Working...
            X